Πέταξαν φυλλάδια κατά των αποκρατικοποιήσεων στην Ολομέλεια | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πέταξαν φυλλάδια κατά των αποκρατικοποιήσεων στην Ολομέλεια

Δημοσίευση: 9:49 μ.μ. | 27/9/16
petaksan-fylladia-kata-twn-apokratikopoihsewn-sthn-olomeleia

Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχη της ΛΑΕ Πετράκος και Λεωτσάκος έριξαν φυλλάδια με κείμενο του Σαραμάγκου - Τους υπερασπίστηκε ο... Κατρούγκαλος

Φυλλάδια κατά των αποκρατικοποιήσεων έριξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας της βουλής ο Θανάσης Πετράκος και ο Στάθης Λεωτσάκος, πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.

Οι δύο... πρώην σύντροφοι πέταξαν τα φυλλάδια από τα θεωρεία, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.


Επρόκειτο για ένα κείμενο του νομπελίστα συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου κατά των αποκρατικοποιήσεων:

"Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την π.... την μάνα που σας γέννησε."

Στην αίθουσα προκλήθηκε αναστάτωση. Πάντως ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος αντιμετώπισε με κατανόηση την κίνηση των δύο στελεχών της ΛΑΕ.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών