Σκουρλέτης: Οι καναλάρχες χάνουν το έδαφος από τα πόδια τους | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Σκουρλέτης: Οι καναλάρχες χάνουν το έδαφος από τα πόδια τους

Δημοσίευση: 1:12 μ.μ. | 27/9/16
skoyrleths-oi-kanalarxes-xanoyn-to-edafos-apo-ta-podia-toys

Κατήγγειλε "εκτελεστές συμβολαίων" που επιτίθενται στην κυβέρνηση - Κατηγόρησε την ΝΔ ότι στηρίζει τους "φίλους της τους καναλάρχες" - Λοβέρδος: "Η κυβέρνηση έχει θράσος"

Τη βεβαιότητά του ότι θα επιβληθεί νόμος για όλους στο χώρο των ΜΜΕ εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, και απέδωσε τη «μαζική υστερία» των αντιδράσεων κατά του διαγωνισμού στο ότι οι "καναλάρχες χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους".

«Από το πρωί εκτελεστές συμβολαίων κάνουν επίθεση που δεν έχει προηγούμενο» είπε ο κ. Σκουρλέτης και κατήγγειλε επίθεση της διαπλοκής στη διαδικασία αδειοδότησης. Κατηγόρησε, μάλιστα, τη ΝΔ ότι στηρίζει τους καναλάρχες. «Σε ένα πράγμα είστε σαφής. Στην υπεράσπιση της διαπλοκής» είπε ο κ. Σκουρλέτης στην αντιπολίτευση και αντέτεινε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο για όλους, παραπέμποντας ουσιαστικά στην απόφαση εξόδου του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα από τη διαδικασία αδειοδότησης. «Με μαζική υστερία και πλύση οι φίλοι σας οι καναλάρχες σας παρέχουν βοήθεια» πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση και ανέφερε ότι μπαίνει τέλος στο καθεστώς της διαπλοκής και της αδιαφάνειας. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την ειλικρινή προσπάθεια της κυβέρνησης.

Στον κ. Σκουρλέτη απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι έχει το «θράσος» να μιλά για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο. «Δεν υπάρχει θεσμικό ή δικαστικό όργανο στην ΕΕ που να στηρίζει τις δικές σας αθλιότητες» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών