«Συκοφαντίες Νο 2» η απάντηση του επιχειρηματία Σ. Καραμπάτσου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

«Συκοφαντίες Νο 2» η απάντηση του επιχειρηματία Σ. Καραμπάτσου

Δημοσίευση: 9:00 μ.μ. | 21/9/16
sykofanties-no-2-h-apanthsh-tou-epixeirhmatia-s-karampatsou

Για επίθεση ψεύδους, στρέβλωσης, χλεύης και απαξίας κατά της οικογενείας του κάνει λόγο ο επιχειρηματίας Σ.Καραμπάτσος ο οποίος δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία αποπληρωμής του δανείου του

Όλα τα στοιχεία από την καρτέλα της εταιρείας του που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση δανείου από την τράπεζα Πειραιώς δίνει στη δημοσιότητα ο επιχειρηματίες κ. Σ.Καραμπάτσος.

Ειδικότερα, ο κ. Καραμπάτσος, απαντώντας σε χθεσινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος περί “κόκκινου” δανείου ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, διαψεύδει το δημοσίευμα και σημειώνει: “Ύψος Οφειλής: 1.114.979,62

Ποσόν Καθυστέρησης: 0

Τόκους Υπερημερίας: 0” και υπογραμμίζει: “Εύχομαι και ελπίζω πως η κοινή γνώμη δεν παραμένει μόνον θεατής, αλλά και μάρτυρας, της πρωτοφανούς σε έκταση και ένταση επίθεσης ψεύδους, στρέβλωσης, χλεύης και απαξίας κατά της οικογενείας μου και της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και αντιλαμβάνεται ότι μόνο κίνητρο έχει τον πόλεμο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων”.

Αναλυτικά η απάντηση του επιχειρηματία με τίτλο “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Νο 2”:
“Αφού πια δεν υπήρχαν άλλες "καταπατήσεις", "διεκδικήσεις", "αρπαγές" και "περιουσίες πεθαμένων να λεηλατηθούν", Χθές 20/09/2016 παρακολουθήσατε την:

«Αποκάλυψη βόμβα από το protothema.gr

Κόκκινο δάνειο 1,8 εκατ. ευρώ έχει η ΑΓΥΙΑ με το "βοσκοτόπι"!

Σήμερα, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του www.protothema.gr, το δάνειο αυτό δεν εξυπηρετείται και έχει χαρακτηριστεί επισήμως ως "κόκκινο" ενώ η αξία του με τους τόκους και τις προσαυξήσεις έφθασε στα 1,8 εκατ.ευρώ!

Με δεδομένο ότι το δάνειο του 2007 είναι μη εξυπηρετούμενο, προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρεία "ΑΓΥΙΑ ΑΕ" ανήκουν επί της ουσίας στην τράπεζα».

"Είδηση" που εμπλούτησαν και αναπαρήγαγαν, υπερθεματίζοντας, οι γνωστοί τηλεοπτικοί σταθμοί.

Παραθέτω, λοιπόν το απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας μου με ημερομηνία 21/09/2106

Ύψος Οφειλής: 1.114.979,62

Ποσόν Καθυστέρησης: 0

Τόκους Υπερημερίας: 0

Εύχομαι και ελπίζω πως η κοινή γνώμη δεν παραμένει μόνον θεατής, αλλά και μάρτυρας, της πρωτοφανούς σε έκταση και ένταση επίθεσης ψεύδους, στρέβλωσης, χλεύης και απαξίας κατά της οικογενείας μου και της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και αντιλαμβάνεται ότι μόνο κίνητρο έχει τον πόλεμο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων”.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών