ΣΥΡΙΖΑ για Κόρμπιν: Ταγμένος στον αγώνα εναντίον του νεοφιλελευθερισμού | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΣΥΡΙΖΑ για Κόρμπιν: Ταγμένος στον αγώνα εναντίον του νεοφιλελευθερισμού

Δημοσίευση: 5:45 μ.μ. | 24/9/16
syriza-gia-kormpin-tagmenos-ston-agwna-enantion-toy-neofileleytherismou

Τα θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του ηγέτη των Εργατικών στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για "ελπιδοφόρα" εξέλιξη σε μια Ευρώπη όπου πληθαίνουν οι ξενοφοβικές φωνές

Με τα πιο θερμά λόγια σχολίασε η Κουμουνδούρου την είδηση της επανεκλογής Κορμπίν στην ηγεσία των Εργατικών, με συντριπτική μάλιστα πλειοψηφία. Από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για έναν ακτιβιστή, ταγμένο στον αγώνα ενάντια στον φιλελευθερισμό που μπορεί να αναδειχτεί σε πολύτιμο σύμμαχο.
"Ταγμένος στον αγώνα εναντίον του νεοφιλελευθερισμού, ο Τζέρεμι Κόρμπιν μπορεί να αποτελέσει εγγυητή για τις αξίες της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης και να αναδειχτεί σε πολύτιμο σύμμαχο, στο πανευρωπαϊκό μέτωπο, για την ανάσχεση των πολιτικών λιτότητας" τονίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

"Σε μια Ευρώπη που οι ξενοφοβικές φωνές πληθαίνουν, υψώνοντας ξανά τείχη, η στήριξη του ακτιβιστή κατά του ρατσισμού Κόρμπιν από τη βάση του κόμματός του, είναι ελπιδοφόρα" ολοκληρώνει το κείμενο.

Ο Βρετανός πολιτικός συγκέντρωσε το 61,8% των ψήφων, ποσοστό μεγαλύτερο από την εντυπωσιακή νίκη του στις περσινές εσωκομματικές εκλογές των Εργατικών, έναντι 38,2% του βουλευτή Όουεν Σμιθ. Η σημερινή νίκη του βάζει εμφατικά τέλος στην απόπειρα ανατροπής του από την πλειοψηφία των βουλευτών του που υποστήριζαν ότι το υπερβολικά αριστερό πρόγραμμά του δεν θα μπορέσει ποτέ να οδηγήσει το κόμμα σε μια νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών