Ξεκινούν οι εκσκαφές στην Κω από τους Βρετανούς για τον Μπεν | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ξεκινούν οι εκσκαφές στην Κω από τους Βρετανούς για τον Μπεν

Δημοσίευση: 8:54 π.μ. | 26/9/16
xekinoun-i-ekskafes-stin-ko-apo-tous-vretanous-gia-ton-ben

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί ξεκινούν για να βρουν τα οστά του μικρού αγοριού

Ένας νέος γύρος ερευνών για την τύχη του μικρού Μπεν τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 όταν παραθέριζε με την οικογένειά του στην
Κω ξεκινά σήμερα στο νησί.

Ο Μπεν Νίνταμ γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίουτου 1989 στο Σέφιλντ της Βρετανίας. Περίπου δύο χρόνια μετά, στις 24 Ιουλίου του 1991, όταν εκείνος ήταν 21 μηνών, εξαφανίστηκε στην Κω, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του.

Η Αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ ξεκινάει την Δευτέρα την εκσκαφή ενός χώρου στο νησί, πολύ κοντά στο σημείο που ήταν το σπίτι, όπου παραθέριζε τότε η οικογένεια, ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την εξαφάνιση του.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί ξεκινούν για να βρουν τα οστά του Μπεν υπό το φόβο ότι το παιδί μπορεί να έπεσε θύμα ατυχήματος και να σκεπάστηκε από όγκους χωμάτων κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που γίνονταν στο σημείο.

Το κουβάρι του νήματος των νέων δεδομένων άρχισε να ξετυλίγει η βρετανική Αστυνομία, όταν ένας κάτοικος του νησιού ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τον υπεύθυνο για το θάνατο του Μπεν. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mirror, ο υπεύθυνος για το χαμό του παιδιού, δεν είναι πλέον εν ζωή και φέρεται να είναι άνδρας που τότε κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής σε αγροικία του νησιού έριξε μπάζα που καταπλάκωσαν τον μικρό. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από άλλον κάτοικο του νησιού που ισχυρίστηκε πρόσφατα αυτήν την εκδοχή.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την έναρξη της επιχείρησης «υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα στοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών