Άγριος καβγάς Λοβέρδου - ΣΥΡΙΖΑ για Κοντομηνά | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Άγριος καβγάς Λοβέρδου - ΣΥΡΙΖΑ για Κοντομηνά

Δημοσίευση: 4:52 μ.μ. | 6/10/16
agrios-kavgas-loverdoy-syriza-gia-kontomhna

Λάππας: "δεν θα γίνουμε εδώ πρωινάδικο", Λοβέρδος: "στο Μαξίμου βλέπουν πρωινάδικα", Φάμελος σε Λοβέρδο: "έχετε ξεπέσει"

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν στην Εξεταστική Επιτροπή της βουλής για τα θαλασσοδάνεια των
κομμάτων και των ΜΜΕ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του Alpha Δ. Κοντομηνά.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να κληθεί για δεύτερη φορά στην Εξεταστική Επιτροπή ο ιδιοκτήτης του Alpha με αφορμή τα όσα κατήγγειλε κατά της κυβέρνησης από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Αποστρέφομαι να γίνει η εκπομπή πρωινάδικο» του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας και υπενθύμισε ότι ο κ. Κοντομηνάς είχε καταθέσει επί οκτώ ώρες στην Εξεταστική Επιτροπή. «Τώρα του ήρθαν στο μυαλό νέες θέσεις του κ. Κοντομηνά;» διερωτήθηκε μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό το πρωινάδικο παρακολουθεί το Μαξίμου» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «αυτά δεν μας έλεγε ο κ. Καρανίκας;». Τις αναφορές του κ. Λοβέρδου στηλίτευσε ο Πρόεδρος της Εξεταστικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος. «Κύριε Λοβέρδο νομίζω ότι έχετε ξεπέσει» του ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών