Αγωγή της Πειραιώς στη ΝΔ για τα δάνεια - ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Μητσοτάκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αγωγή της Πειραιώς στη ΝΔ για τα δάνεια - ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Μητσοτάκη

Δημοσίευση: 2:44 μ.μ. | 15/10/16

Η Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε αγωγή ζητώντας ολόκληρο το ποσό του δανείου από τη ΝΔ, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά»

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖA για το δημοσίευμα:

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Αγορά" σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς εναντίον της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τα δάνεια του κόμματος, επιβεβαιώνει πλήρως τη διαπλοκή μεταξύ του πολιτικού και του τραπεζικού συστήματος και την κοινωνική καταστροφή που αυτή επέφερε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τράπεζα Πειραιώς ζητά ολόκληρο το ποσό του δανείου από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει πλήρως τις αιτιάσεις περί εξυπηρέτησης των δανειακών υποχρεώσεων του κόμματος του, στις οποίες προέβη ο προέδρος της ΝΔ κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη Βουλή, και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Σε μια περίοδο που το ανακεφαλαιοποιημένο από τους πολίτες τραπεζικό σύστημα κρατούσε κλειστές τις ροές χρηματοδότησης προς την πραγματική οικονομία, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δανείζονταν αστρονομικά ποσά με... αέρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλους τους πολίτες. 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών