Αλαλούμ στη ΝΔ: «Άδειασε» Μητσοτάκη ο Χατζηδάκης πριν τον «αδειάσουν» πηγές από το Μοσχάτο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αλαλούμ στη ΝΔ: «Άδειασε» Μητσοτάκη ο Χατζηδάκης πριν τον «αδειάσουν» πηγές από το Μοσχάτο

Δημοσίευση: 5:01 μ.μ. | 13/10/16
alaloum-sth-nd-adeiase-mhtsotakh-o-xatzhdakhs-prin-ton-adeiasoun-phges-apo-to-mosxato

Λίγο μετά τη δήλωση καταλλαγής του αντιπροέδρου της ΝΔ για το ΕΣΡ, που άδειαζε εν ολίγοις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κύκλοι του Μοσχάτου έρχονταν με τη σειρά τους να αδειάσουν τον Κωστή Χατζηδάκη, προκαλώντας ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στη ΝΔ

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας το πρωί στο Real FM, είπε ότι «δεν έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ», με τη δήλωση αυτή να μεταφράζεται από πολλούς ως άδειασμα του πρώτου αντιπροέδρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τη σκυτάλη πήραν κύκλοι από το Μοσχάτο που έρχονταν να αποκαταστήσουν τα πράγματα στη… σωστή βάση, σημειώνοντας πως μόνο αν αλλάξει ο νόμος Παππά θα συναινέσει η αξιωματική αντιπολίτευση στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

«Δεν συζητάμε για συγκρότηση του ΕΣΡ, όσο δεν αποσύρεται ο νόμος Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες» έλεγαν χαρακτηριστικά από το Μοσχάτο, αποδεικνύοντας τη σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ για το ζήτημα των αδειών.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αποκάλεσε δώρο της ΝΔ στους διαπλεκόμενους και στο καθεστώς ασυδοσίας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για την εμμονή στη μη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ολόκληρη η δήλωση Χατζηδάκη

«Δεν έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Αν είδατε τη θέση μας στο θέμα της Αρχής Προστασίας των Δεδομένων ή στο θέμα της επιλογής του νέου Συνηγόρου του Πολίτη θα δείτε πως βρέθηκε λύση διότι και από την πλευρά της κυβέρνησης υπήρχε άλλο πνεύμα. Αν λοιπόν δεν έλθουν με την προηγούμενη πρόταση, για να συνεννοούμαστε οι 7 στους 9 ήταν Συριζαίοι, δεν ανταποκρινόταν η πρόταση στο πνεύμα του Συντάγματος. Αν έλθουν λοιπόν με άλλη λογική εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεραπεύονται τα προβλήματα του νόμου Παππά» ανέφερε το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών