ΑΝΕΛ κατά Μητσοτάκη: Εάν διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ζητούσε εκλογές | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΑΝΕΛ κατά Μητσοτάκη: Εάν διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ζητούσε εκλογές

Δημοσίευση: 9:42 μ.μ. | 4/10/16
anel-kata-mhtsotakh-ean-diabaze-swsta-tis-dhmoskophseis-den-tha-zhtoyse-ekloges
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω της εκπροσώπου τους Μανταλένας Παπαδοπούλου, εξαπολύουν «βέλη» κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκης, καταλογίζοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αν διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και των φιλικών του εταιρειών, δεν θα ζητούσε εκλογές»
«Θα απέφευγε να προφέρει ακόμα και την ίδια τη λέξη», προσθέτει η κ. Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας το νέο αίτημα του προέδρου της Ν.Δ. για προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις πραγματικές διαθέσεις των πολιτών, έχοντας πέσει «θύμα των τωρινών συμβούλων του, που διαβάζουν επιλεκτικά τις δημοσκοπήσεις».

Όπως εκτιμά η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αποτυπώνουν τη δυσπιστία της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών απέναντι στις «κάλπικες υποσχέσεις», καθώς και την καχυποψία τους «για τις πραγματικές προθέσεις και τις κρυφές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη».

Η κ. Παπαδοπούλου τονίζει ότι το 60,5% των Ελλήνων πολιτών δεν πιστεύει πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν θεωρεί καθόλου αξιόπιστο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και απαντά απόλυτα αρνητικά στο συναφές ερώτημα αν θα τα κατάφερνε καλύτερα μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη» συνεχίζει η ίδια, εκτιμώντας ότι οι πολίτες θεωρούν «αναξιόπιστο» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών