Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο

Δημοσίευση: 3:50 μ.μ. | 17/10/16
aniliki-diakinousan-narkotika-exo-apo-scholio

Εδώ και έξι μήνες προμηθεύονταν και διακινούσαν χασίς

Έξω από σχολικά συγκροτήματα της Ηλιούπολης και του Υμηττού διακινούσαν ναρκωτικά πέντε ανήλικοι, τρεις Έλληνες, ένας Αιγύπτιος και ένας Αλβανός.

Οι δύο από τους τρεις Έλληνες είναι 16 ετών και ο άλλος 17χρονος, ενώ ο Αιγύπτιος 15 ετών και ο Αλβανός 17 ετών. Μετά από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο σχολικού κτιρίου στην Ηλιούπολη ο 17χρονος από την Αλβανία, τη στιγμή που πωλούσε ποσότητα κάνναβης στον 15χρονο Αιγύπτιο και στους δύο 16χρονους Έλληνες. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 17χρονος Έλληνας να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες εδώ και έξι μήνες, τουλάχιστον, προμηθεύονταν και διέθεταν προς πώληση, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης, σε ανήλικους μαθητές σχολείων, κυρίως γύρω από σχολικά συγκροτήματα, στις περιοχές της Ηλιούπολης και του Υμηττού.

Στην κατοχή τους, καθώς και μετά από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 94 γραμμαρίων και 3 ζυγαριές ακριβείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών