Αθωώθηκε νοσηλεύτρια που φέρεται να τα «έφτιαξε» με ανήλικο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αθωώθηκε νοσηλεύτρια που φέρεται να τα «έφτιαξε» με ανήλικο

Δημοσίευση: 3:59 μ.μ. | 6/10/16
athoothike-nosileftria-pou-ferete-na-ta-eftiaxe-me-aniliko

Ανακλήθηκε η μήνυση σε βάρος της

Αθώα κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, μια νοσηλεύτρια, κάτοικος Αθηνών, που αντιμετώπιζε την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Η κατηγορούμενη εφέρετο να φλέρταρε με έναν ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, να ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει και να ήλθε σε συνουσία μαζί του.

Το περιστατικό πληροφορήθηκε η μητέρα του ανήλικου, που κίνησε τη διαδικασία για τη δίωξη της νοσηλεύτριας.

Χθες ενώπιον του δικαστηρίου τόσο η μητέρα όσο και ο ανήλικος γνωστοποίησαν μέσω της πληρεξουσίας δικηγόρου τους κ. Γ. Καραγιάννη, ότι δεν επιθυμούν την δίωξη της κατηγορούμενης με αποτέλεσμα το δικαστήριο να την κρίνει αθώα.

Όπως είχε καταγγελθεί, το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Από τότε που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, όπως υποστήριξε η μητέρα του, άλλαξε η συμπεριφορά του προς την ίδια και τον πατέρα του, τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους. Ενώ ήταν άριστος μαθητής, μειώθηκαν στην πορεία σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο.

Η μητέρα υποστήριξε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά του στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια, όπως καταγγέλθηκε, μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του.

Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση και φέρεται να τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και να της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος. Η νοσηλεύτρια φέρεται αρχικά να υπάκουσε και να αναχώρησε με πλοίο από το νησί αλλά στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.

Η μητέρα φέρεται να είχε κι άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της η οποία δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι ο γιός της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του!

Η νοσηλεύτρια ωστόσο αρνήθηκε και μάλιστα κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται. Εξέθεσε ότι τον γνώρισε το Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερος κατά 4 έτη από την ίδια.

Υποστηρίζει ότι την έπεισε ότι ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και πως οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές.

Η νοσηλεύτρια αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013.

Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρει εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.

Εκείνος μετέβη, όπως είπε στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρυσε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες! Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο.

Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.

Διανυκτέρευσε, όπως καταθέτει, μαζί του, και ότι της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από τη θητεία του στο Ιράκ.

Οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε, την επισκέφθηκαν την επόμενη ημέρα και όπως είπε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!

Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών