Έτινγκερ: Το προσφυγικό κρίνεται στις Βρυξέλλες, δεν προαναγγέλλεται στο Βερολίνο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έτινγκερ: Το προσφυγικό κρίνεται στις Βρυξέλλες, δεν προαναγγέλλεται στο Βερολίνο

Δημοσίευση: 7:20 μ.μ. | 1/10/16
etingker-to-prosfygiko-krinetai-stis-brykselles-den-proanaggelletai-sto-berolino
«Το προσφυγικό είναι ένα θέμα το οποίο κρίνεται στις Βρυξέλλες και δεν προαναγγέλλεται στο Βερολίνο» δήλωσε ο Επίτροπος για θέματα Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας Γκίντερ Έτινγκερ μιλώντας στην εφημερίδα Neue Westfälische.

 «Η συνθήκη του Δουβλίνου είχε ως βάση την άφιξη μερικών χιλιάδων προσφύγων. Με 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες ετησίως όμως, οι χώρες αυτές επιβαρύνονται υπερβολικά» ανέφερε ο Επίτροπος, τονίζοντας ότι οι Βρυξέλλες θα πρέπει να υποστηρίξουν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες βρίσκονται στα εξωτερικά σύνορά της.

Αναφερόμενος στη δυναμική της Ευρώπης, ο Γκίντερ Έτινγκερ αναγνώρισε ότι η Ένωση μειονεκτεί σε σχέση με την Ασία και τις ΗΠΑ. «Σε αυτό το θέμα πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να προπονηθούμε καλύτερα. Είναι όπως στον αθλητισμό. Περισσότερη προπόνηση, ταχύτητα, συντονισμός και αλλαγή της μπάλας. Όταν είναι κάτω η Σάλκε, πάνω η Μπάγιερ Μονάχου και ανεβαίνει η Στουτγκάρδη, ξέρουμε πως οφείλεται στην καλύτερη απόδοση της ομάδας, την ταχύτητα και το ομαδικό παιχνίδι. Με δυο λόγια πρέπει να αντιγράψουμε τη Μπάγιερ», τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών