Γεροβασίλη: Ο Θεοδωράκης βρίζει έναν νεκρό | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Γεροβασίλη: Ο Θεοδωράκης βρίζει έναν νεκρό

Δημοσίευση: 9:56 μ.μ. | 10/10/16
gerovasilh-o-theodwrakhs-vrizei-enan-nekro

Ο κ. Θεοδωράκης μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος

“Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις,
που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό” ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη λίγη ώρα αφού είχε ολοκληρώσει την ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού και τόνισε: “Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη” και κατέληξε υπογραμμίζοντας: “Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας".

Νωρίτερα, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε σε κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν όπως είπε κύριο μέλημα τους να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι. Ανέφερε δε ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα «τρολ» ήταν συνεργάτης της Όλγας Γεροβασίλη, και διερωτήθηκε «πόσα μαύρα λεφτά» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ «σε δήθεν αγανακτισμένους μπλόγκερ και κομματικούς δημοσιογράφους για να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι».

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών