Γιώργος Μαυρίδης: 200 χαμόγελα για έναν πολύ καλό σκοπό | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Γιώργος Μαυρίδης: 200 χαμόγελα για έναν πολύ καλό σκοπό

Δημοσίευση: 9:08 μ.μ. | 10/10/16
giorgos-mavridis-200-chamogela-gia-enan-poli-kalo-skopo

Επί αρκετές ώρες ο γνωστός καλλιτέχνης «χτυπούσε» τατουάζ σε όσους θέλουν να βοηθήσουν

Αρκετές ώρες συμπληρώθηκαν από την έναρξη της δράσης για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και ο Γιώργος Μαυρίδης
σχημάτιζε το χαρακτηριστικό «χαμογελάκι» πάνω σε όποιον επιθυμεί να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στην καρέκλα του από τις 9 το πρωί, υποδεχόμενος φίλους του που θέλουν να συμμετάσχουν με τον τρόπο τους στην πρωτοβουλία που ανέλαβε. Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ σήμερα ήταν 20 ευρώ και τα χρήματα συγκεντρώνονταν σε κουτί μπροστά στην είσοδο του στούντιο της οδού Συγγρού.

Στόχος του Γιώργο Μαυρίδη να «χτυπήσει» συνολικά 200 τατουάζ και τα χρήματα να διατεθούν στο σύνολό τους στους γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα.

Ο ίδιος, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τη συγκεκριμένη δράση, αρκέστηκε στο να πει ότι «όταν υπάρχει διάθεση και θέληση, όλα γίνονται». Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να βοηθήσει αυτούς τους γονείς, όταν γνώρισε από κοντά, στο νοσοκομείο, τη μητέρα του Παύλου. Δύο μέρες μετά τη γνωριμία, το παιδί έφυγε από τη ζωή. Η ιστορία του μικρού Παύλου συγκίνησε ιδιαίτερα τον καλλιτέχνη, ο οποίος θέλησε να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στο τιτάνιο έργο ψυχολογικής αλλά και οικονομικής στήριξης των ανθρώπων αυτών.

giorgos-mavridis-200-chamogela-gia-enan-poli-kalo-skopo

giorgos-mavridis-200-chamogela-gia-enan-poli-kalo-skopo
Πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών