Η απάντηση του Βασίλη Λεβέντη στην Palmos Analysis που προσφεύγει εναντίον του | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Η απάντηση του Βασίλη Λεβέντη στην Palmos Analysis που προσφεύγει εναντίον του

Δημοσίευση: 7:36 μ.μ. | 4/10/16
h-apanthsh-tou-basilh-lebenth-sthn-palmos-analysis-pou-prosfeugei-enantion-tou

Στην προσφυγή της εταιρείας δημοσκοπήσεων Palmos Analysis κατά του Βασίλη Λεβέντη απαντά η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση

«Σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν εταιρεία δημοσκοπήσεων της Θεσσαλονίκης να μηνύει
τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη για αναφορές του, σε εκπομπές της ΕΡΤ1 και του Γ. Τράγκα, όπου ήταν καλεσμένος, αναφορές τις οποίες η εταιρεία θεωρεί μειωτικές και συκοφαντικές σε βάρος της, αναφέρουμε τα κάτωθι:

O κ. Λεβέντης είδε τυχαία, εκπρόσωπο της εταιρείας αυτής προσερχόμενος να μιλήσει στο κανάλι Εγνατία της Θεσσαλονίκης. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ήταν ο προηγούμενος καλεσμένος της εκπομπής. Η συνάντηση έγινε αρκετούς μήνες πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, δραττόμενος της ευκαιρίας ο κ.Λεβέντης διαμαρτυρήθηκε στον εκπρόσωπο της εταιρείας, γιατί όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων της πόλης της Θεσσαλονίκης δεν είχαν εντοπίσει το 6% που έλαβε η Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας απάντησε ότι είδε το κενό που υπήρχε στην Θεσσαλονίκη το ανέφερε μάλιστα σε συναδέλφους του των Αθηνών, αλλά εκείνη την εποχή η Ένωση Κεντρώων δεν εμφανιζόταν σε καμία δημοσκόπηση, ούτε στα ερωτηματολόγια.

Ο κ. Λεβέντης επέμεινε ότι το ποσοστό, του Ιανουαρίου του 2015, ήταν μεγάλο για να μην εμφανίζεται και έχουν ευθύνη όλες οι εταιρείες, δοθέντος ότι αν γνώριζε όλη η Ελλάδα τα γκάλοπ στην Θεσσαλονίκη του Ιανουαρίου του 2015 θα υποκινούνταν και άλλες περιοχές να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων. Μάλιστα, ο κύριος αυτός έδωσε τα στοιχεία του στον κ. Λεβέντη για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαζόταν. Αυτό ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, θεωρούμε ότι ο κ. Λεβέντης δεν προσέβαλε κανέναν και ο μόνος του στόχος είναι να γίνει στη χώρα μας αξιόπιστο το πεδίο των μετρήσεων και να φύγει η υποψία από τον κόσμο, ότι δεν είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις.

Χαιρόμαστε, αν η εταιρεία προσφύγει στην Δικαιοσύνη, θα μας δοθεί η ευκαιρία να φανεί ότι η μόνη μας πρόθεση είναι να εξυγιανθεί ο δημόσιος βίος και όχι να πλήξουμε υπολήψεις κατά κανένα τρόπο. Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα δώσει ακόμη υψηλότερα ποσοστά στην Ένωση Κεντρώων γιατί γνωρίζει την καθαρότητα, την ειλικρίνεια και τους 35 ετών αγώνες του κ. Λεβέντη».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών