Υπουργείο Υγείας: Θα καθαρίσουμε το «απόστημα» του ΚΕΕΛΠΝΟ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Υπουργείο Υγείας: Θα καθαρίσουμε το «απόστημα» του ΚΕΕΛΠΝΟ

Δημοσίευση: 10:10 μ.μ. | 4/10/16

Η απάντηση για την ακύρωση των αναγκαστικών παραιτήσεων

«Το υπουργείο Υγείας είναι αποφασισμένο να καθαρίσει μέχρι τέλους το "απόστημα" του ΚΕΕΛΠΝΟ», αναφέρουν πηγές του υπουργείου, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ,
που ακύρωσε ως αντισυνταγματικές τις αναγκαστικές παραιτήσεις, των τριών τέως μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι «η πολιτική ηγεσία σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και εάν οι τεχνικοί λόγοι που διέρρευσαν σε ΜΜΕ ως σκεπτικό της απόφασης ισχύουν, τότε το υπουργείο θα κάνει όλα όσα πρέπει προκειμένου να παραμείνει σταθερό στην απόφασή του».

Σημειώνεται πως το Συμβούλιο της Επικράτειας ακύρωσε ως αντισυνταγματικές και παράνομες τις αναγκαστικές παραιτήσεις, των τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ στις οποίες είχε προχωρήσει, τον περασμένο Μάιο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, οι σύμβουλοι Επικρατείας ακύρωσαν ως αντισυνταγματικές τις αναγκαστικές παραιτήσεις του πρώην πρόεδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθανάσιου Γιαννόπουλου, του τέως αντιπρόεδρου Ιωάννη Γιαννάκη και του τέως μέλους του Δημητρίου Μπίτα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών