Κουβέλης: Συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κουβέλης: Συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 11:22 μ.μ. | 13/10/16
koybelhs-symparatassomaste-me-tis-dynameis-toy-syriza

«Συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για ″αριστερή παρένθεση″ και ″δεξιά παλινόρθωση″»

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι
«η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της χώρας, τα προβλήματα που υπάρχουν, επιβάλλουν την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι «συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για ″αριστερή παρένθεση″ και ″δεξιά παλινόρθωση″».

Η δήλωση του Φώτη Κουβέλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της χώρας, τα προβλήματα που υπάρχουν επιβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αυτή η συσπείρωση πρέπει να εξασφαλισθεί, να προωθηθεί. Πολύ δε περισσότερο όταν σήμερα στην χώρα μας διαμορφώνονται δύο πόλοι: ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Αυτός ο προοδευτικός πόλος πρέπει να στηριχθεί, να ενισχυθεί και να εξασφαλίσει την πορεία του, προκειμένου να εξυπηρετηθεί και η κοινωνία και η χώρα. Αυτή τη συσπείρωση αναδεικνύουμε. Συσπείρωση χρήσιμη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν. Και συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για "αριστερή παρένθεση" και "δεξιά παλινόρθωση"».

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών