Μαξίμου: Ο… καλύτερος Κυριάκος όλων των εποχών αποφεύγει να απαντήσει για τη διαπλοκή | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μαξίμου: Ο… καλύτερος Κυριάκος όλων των εποχών αποφεύγει να απαντήσει για τη διαπλοκή

Δημοσίευση: 5:17 μ.μ. | 11/10/16

Με αιχμηρό και ειρωνικό τρόπο πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σχολιάζουν την ικανοποίηση των κύκλων της ΝΔ για τη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή

«Για μια φορά ακόμα, «κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας» βγαίνουν να δηλώσουν ενθουσιασμένοι από την εμφάνιση του αρχηγού τους στην Βουλή.

Αντικειμενικά, μιλώντας, πάντα» σχολιάζουν με νόημα και προσθέτουν: «Μόλις 12 ώρες μετά την λήξη της χθεσινής συζήτησης, κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιορίστηκε σε δύο πράγματα: Στην αποφυγή οποιασδήποτε απάντησης σχετικά με την διαπλοκή και στην προσπάθεια να περισώσει το καθεστώς ανομίας δεκαετιών στις τηλεοπτικές συχνότητες».

Οι ίδιες πηγές αφήνουν να εννοηθεί πως ο ενθουσιασμός αυτός δεν έχει κανένα σημείο επαφής με την άποψη που επικρατεί στην κοινωνία: «Εάν βέβαια εμφανίσεις του κ. Μητσοτάκη σαν την χθεσινή ενθουσιάζουν τους «κύκλους του», η άποψη όλης της υπόλοιπης κοινωνίας περισσεύει…» σημειώνουν με ειρωνικό τρόπο και καταλήγουν: «Ας διαβάζουν τουλάχιστον τις φιλικές ιστοσελίδες τους. Όπως το antinews για παράδειγμα. Όχι μόνο Μοντεσκιέ…».

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών