Μαξίμου για Μητσοτάκη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη

Δημοσίευση: 11:07 π.μ. | 7/10/16
maksimoy-gia-mhtsotakh-logos-apotyxhmenoy-kanalarxh

"Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται την διαπλοκή αλλά δεν μας λέει ποιοι τα πήραν", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, κάνοντας σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ που μίλησε χθες στο Αγρίνιο

Σκληρή κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μίλησε χθες στο Αγρίνιο
κάνει η κυβέρνηση, η οποία μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρίζει ότι μιλάει ως αποτυχημένος καναλάρχης.

"Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη εχθές στο Αγρίνιο περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιός ωφελήθηκε από αυτήν, που πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πως θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πως έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων", σημειώνεται σε ανακοίνωση.

"Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων. Κατά τα άλλα η ομιλία του ήταν απολύτως προβλέψιμη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία", τονίζεται.

"Όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς. Κατανοούμε την αγωνία του αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο", καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών