Μαξίμου: Η επιτροπή διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη. Ε, και; | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μαξίμου: Η επιτροπή διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη. Ε, και;

Δημοσίευση: 11:40 μ.μ. | 6/10/16
maksimoy-h-epitroph-dialogoy-gia-th-syntagmatikh-anathewrhsh-den-aresei-ston-k-mhtsotakh-e-kai

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά και στην αρνητική στάση της Νέας Δημοκρατίας στέκονται κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνοντας ότι ξεκινά από σήμερα ένας ευρύς κοινωνικός διάλογος

"Με την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση, ξεκινά από σήμερα ένας ευρύς κοινωνικός διάλογος για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Είναι απολύτως κατανοητή η αρνητική στάση του κ. Μητσοτάκη και της ομάδας του.

Στην δική τους ατζέντα βρίσκεται μόνο η υπεράσπιση της διαπλοκής, η εκπροσώπηση των καναλαρχών, η μάχη χαρακωμάτων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, η υπονόμευση της διαπραγμάτευσης για ίδιο πολιτικό όφελος" αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Η επιτροπή διαλόγου για την συνταγματική αναθεώρηση δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη. Ε, και;"

"Μέχρι εκεί μπορούν, μέχρι εκεί φτάνουν. Ο κοινωνικός διάλογος για το Σύνταγμα, είναι σύνθετο πρόβλημα και πολύ ψιλά γράμματα για τους κήρυκες των Χανίων. Δεν πειράζει. Ας μείνουν στο περιθώριο. Δικό τους πρόβλημα" καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών