Μητσοτάκης: Εκλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε την χώρα στη σωστή κατεύθυνση | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μητσοτάκης: Εκλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε την χώρα στη σωστή κατεύθυνση

Δημοσίευση: 11:12 μ.μ. | 6/10/16
mhtsotakhs-ekloges-gia-na-mporesoyme-na-valoyme-thn-xwra-sth-swsth-kateuthynsh

Μεγαλύτερο το κόστος παραμονής της κυβέρνησης από το κόστος διεξαγωγής των εκλογών, κατά τον πρόεδρο της ΝΔ

Σε συγκέντρωση στο Αγρίνιο μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το
βράδυ της Πέμπτης και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές, λέγοντας πως είναι μεγαλύτερο το κόστος παραμονής της κυβέρνησης από το κόστος διεξαγωγής των εκλογών.

«Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε εκτροπή από τις επιταγές του συντάγματος. Η ΝΔ θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται το κράτος δικαίου στη χώρα . Η ΝΔ είναι υπεύθυνη πολιτική δύναμη η οποία σήμερα διεκδικεί , μετ΄ επιτάσεως την διεξαγωγή εκλογών για να μπορέσουμε να βάλουμε επιτέλους την χώρα στη σωστή κατεύθυνση» είπε ο κ Μητσοτάκης.

O κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το κόμμα του είναι θεσμικό ανάχωμα στον κατήφορο που οδηγεί τη χώρα η κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι ο άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση είναι η «Συμφωνία Αλήθειας» που προτείνει η ΝΔ.

Συνάντηση με δημάρχους και επαγγελματικούς φορείς

Με τον δήμαρχο Αγρινίου και πρόεδρο της περιφερειακής ένωσης δήμων Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Παπαναστασίου, συναντήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιώργος Παπαναστασίου έθεσε στον πρόεδρο της ΝΔ το ζήτημα της δημιουργίας επιχειρηματικού πάρκου στο Αγρίνιο, καθώς και της κάθετης σύνδεσης της πόλης, με τον Ιόνια Οδό.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου, χαρακτήρισε την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και το επιχειρηματικό πάρκο, ως «έργα ανάσα» για την περιοχή.

Επίσης, ο δήμαρχος Αγρινίου υπογράμμισε ότι η λειτουργία των επιχειρηματικών πάρκων συνδέεται ευθέως με την άμβλυνση της γραφειοκρατίας και τη δημιουργία επενδύσεων στην περιοχή.

Όσον αφορά στην κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ο Γιώργος Παπαναστασίου είπε μεταξύ άλλων ότι «η Αιτωλοακαρνανία περιμένει με αγωνία την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής και της Ιόνιας Οδού» και πρόσθεσε: «Πρέπει όμως να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν και να συνδεθεί το μεγαλύτερο αστικό κέντρου αυτού του οδικού άξονα, καθώς και η ενδοχώρα, με τον αυτοκινητόδρομο».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως αυτονόητο το έργο της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η ολοκλήρωση της οποίας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα αλλάξει το τοπίο όχι μόνον στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα στηρίξει τα αιτήματα του δήμου Αγρινίου, ώστε όπως είπε η Αιτωλοακαρνανία, μέσα από τέτοια έργα υποδομής, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος και την οριοθέτηση των χρήσεων γης, να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Ακόμα, πρόσθεσε, ότι με την ανάδειξη και την πλήρη αξιοποίηση των σημαντικών συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού της δυναμικού, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει ένας πραγματικός επενδυτικός προορισμός.

(Φωτό: agriniopress.gr)

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών