Μώραλης: Πολύ σημαντική για τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια η νέα προβλήτα Πειραιά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μώραλης: Πολύ σημαντική για τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια η νέα προβλήτα Πειραιά

Δημοσίευση: 11:45 μ.μ. | 3/10/16
moralis-poli-simantikos-gia-ta-megala-krouazieroplia-o-neos-provlitas-pirea

«Όλες οι επενδύσεις που γίνονται στο λιμάνι του Πειραιά, έχουν θετικό πρόσημο για την πόλη»

«Όλες οι επενδύσεις που γίνονται στο λιμάνι του Πειραιά, έχουν θετικό πρόσημο για την πόλη του Πειραιά», δήλωσε ο δήμαρχος
της πόλης Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας προβλήτας κρουαζιέρας Αγίου Νικολάου στο λιμάνι του Πειραιά.

«Η νέα προβλήτα για μεγάλα κρουαζιερόπλοια είναι πολύ σημαντική», είπε ο Γιάννης Μώραλης και ενώ παρά τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναφερόμενος στους νέους επενδυτές του λιμανιού και την μεγάλη εμπειρία τους στη διαχείριση των λιμανιών, ο δήμαρχος Πειραιά κατ’ αρχήν πιστεύει τους στόχους των επενδυτών που θέλουν να μετατρέψουν τον Πειραιά σε μαργαριτάρι της Μεσογείου, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά λέει, η ανάπτυξη του λιμανιού θα πρέπει να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της πόλης και των δημοτών.

Την προβλήτα εγκαινίασαν η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο πρόεδρος της China Cosco Shipping Corporation Limited Captain Xu Lirong, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Captain Fu Chengqiu και το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών