Ο Καμμένος ήταν έτοιμος (για άλλη μια φορά) να ρίξει την κυβέρνηση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Καμμένος ήταν έτοιμος (για άλλη μια φορά) να ρίξει την κυβέρνηση

Δημοσίευση: 11:44 π.μ. | 11/10/16
o-kammenos-htan-etoimos-gia-allh-mia-fora-na-riksei-thn-kyvernhsh

Ακόμα μία πομπώδης δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, για τη σύγκρουση κυβέρνησης - Εκκλησίας - "Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση", είπε μεταξύ άλλων

"Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση, γιατί μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα", υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τις αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών, ο κ. Καμμένος προχώρησε σε - ουκ ολίγες- πομπώδεις εμφανίσεις, δηλώσεις και συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στη κυβέρνηση, λέγοντας πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός του είχε κάνει λόγο, για διάλογο από μηδενική βάση με την Εκκλησία.

Τώρα, εκ των υστέρων και αφού η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας "σιγόσβησε", ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε μία μάλλον εκ του ασφαλούς δήλωση, η πιθανότητα υλοποίησης της οποίας ακυρώνεται προφανώς εκ του αποτελέσματος.

Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, σε σχετική ερώτηση για το τι θα έκανε αν ο αρχιεπίσκοπος ζητούσε να πέσει η κυβέρνηση απάντησε, πως "αν επέμενε η κυβέρνηση κι έλεγε ότι αγνοούμε την Εκκλησία, και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά, με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο".

Όσον αφορά στα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας ο κ. Καμμένος είπε ότι "δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε ένα ευρώ".

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών