Παππάς: Η μη συγκρότηση του ΕΣΡ το δώρο της ΝΔ στους διαπλεκόμενους | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παππάς: Η μη συγκρότηση του ΕΣΡ το δώρο της ΝΔ στους διαπλεκόμενους

Δημοσίευση: 2:51 μ.μ. | 13/10/16
pappas-h-mh-sygkrothsh-tou-esr-to-dwro-ths-nd-stous-diaplekomenous

Αρνητικά απαντούν κύκλοι από το Μοσχάτο στο αίτημα του Νίκου Βούτση για διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκειμένου να μπουν τα θεμέλια για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, με τον Νίκο Παππά να αποκαλεί δώρο της ΝΔ στους διαπλεκόμενους και στο καθεστώς της ασυδοσίας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Αν η κυβέρνηση πάρει πίσω το νόμο εμείς θα συμφωνήσουμε για την συγκρότηση του ΕΣΡ» αναφέρουν στελέχη της ΝΔ, απαντώντας στην πρόταση Βούτση.

Εκτός από το κάλεσμα Βούτση, στη συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Νίκος Παππάς είχε προκαλέσει τη ΝΔ να αντιληφθεί τη νέα πραγματικότητα και να συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Μετά από τη νέα άρνηση του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις αιτιάσεις περί απόσυρσης του νόμου Παππά, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική τη διάθεση της Νέας Δημοκρατίας, όπως μεταφέρεται από κύκλους της, να μπλοκάρει τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Καλύτερο δώρο από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν να περιμ
ένουν οι διαπλεκόμενοι και το καθεστώς της ασυδοσίας» δηλώνει ο κ. Παππάς και καλεί τη Ν.Δ. να ανακαλέσει και να προσέλθει με καλή πίστη στη διάσκεψη των προέδρων για να συγκροτηθεί ΕΣΡ».

Την ίδια στιγμή, πάντως, πιο διαλλακτικός εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος δήλωσε στον Real FM: «Δεν έχουμε λόγο να είμαστε απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αρκεί η κυβέρνηση αυτή τη φορά να έρθει με μια άλλη λογική σε σχέση με αυτή του παρελθόντος».

Όπως είπε, «η Ν.Δ. δεν είναι "κολλημένη" με το θέμα της συγκρότησης του, απλώς η κυβέρνηση δεν είχε το πνεύμα που θα έπρεπε προκειμένου να διευκολύνει ένα νέο ξεκίνημα στην τηλεόραση».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών