Πιθανό το χειρόφρενο στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πιθανό το χειρόφρενο στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Δημοσίευση: 1:21 μ.μ. | 10/10/16
oasth

Τελεσίγραφο των εργαζομένων για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον ΟΑΣΘ με τους εργαζόμενους να θεωρούν πιθανό το χειρόφρενο την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

«Μέχρι το μεσημέρι περιμένω κάτι. Ωστόσο δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και εκτιμώ ότι κατά 99% την Πέμπτη, 13/10, θα τραβήξουμε και πάλι χειρόφρενο» δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν στείλει τελεσίγραφο στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη ότι εάν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα των μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου έως τις 12/10 τότε θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης τόνισε ότι νωρίς το πρωί απέστειλε συγκεντρωμένα τα διευκρινιστικά στοιχεία που ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, παραλάμβαναν τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μεμονωμένα και στο πλαίσιο αυτό διατύπωσε την εκτίμησή του ότι εντός της εβδομάδας θα γίνει η νέα συνάντηση της τριμερούς επιτροπής στην Αθήνα.

«Περιμένουμε να εξετάσουν τα στοιχεία που τους στείλαμε συγκεντρωμένα πια το πρωί και πιστεύω ότι θα τα εξετάσουν γρήγορα και σύντομα θα καθίσουμε και πάλι στο τραπέζι με τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και Μεταφορών, ώστε πλέον να δρομολογηθούν οι οφειλές του Δημοσίου στον Οργανισμό και έτσι η επιχείρηση να μπορέσει και πάλι με συνέπεια να καταβάλει μισθούς και να πληρώνει τις άλλες υποχρεώσεις της» δήλωσε ο κ. Στεφανίδης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών