Πολάκης μαινόμενος: Είμαστε σε πόλεμο, απειλούν τη γυναίκα μου, της λένε να πάρει μαύρα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πολάκης μαινόμενος: Είμαστε σε πόλεμο, απειλούν τη γυναίκα μου, της λένε να πάρει μαύρα

15:04 | 15/10/16
polakhs-mainomenos-eimaste-se-polemo-apeiloun-th-gynaika-moy-ths-lene-na-parei-maura

"Εδώ και ένα μήνα η γυναίκα μου δέχεται απειλητικά μηνύματα, "πάρε μαύρα γιατι θα χάσεις τον άνδρα σου" καταγγέλλει ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης

Σε καταγγελία για την προσωπική του ασφάλεια προχώρησε ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η γυναίκα μου δέχεται πόλεμο του στυλ πάρε μαύρα ειδάλλως θα χάσεις τον άντρα σου. Να τελειώνει η κλάψα", είπε και υπογράμμισε ότι "το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Δεν πρόκειται για ένα σύστημα ριζωμένο στη διαπλοκή να σου πει περάστε, θα σε πυροβολούν με 45αρια".

Οι δηλώσεις Πολάκη αναλυτικά:

"Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει Εισαγγελέας. Τα βόθροκάναλα τι έδειξαν; Ότι δεν μίλησα σε μια καρκινοπαθή".

Είμαστε σε πόλεμο, έχει κόστος προσωπικό. Εδώ και ένα μήνα η γυναίκα μου δέχεται απειλητικά μηνύματα, "πάρε μαύρα γιατί θα χάσεις τον άνδρα σου". Να τελειώνει η κλάψα. Το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Το σύστημα δεν θα σου πει πέρασε, θα σε πυροβολεί με 45αρια.

Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα, τι θα βάλουμε στη θέση της; Αν δεν είμαστε συγκεκριμένοι θα μας ρουφήξει και μας και σε κάνα δυο χρόνια θα γίνουμε σαν κι αυτούς.

Αυτό το κράτος που παραλάβαμε δεν μπορεί να υπηρετήσει αριστερό προοδευτικό σχέδιο. Πρέπει να το τσακίσουμε και να το αλλάξουμε".

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών