Πρωτοφανής απρέπεια Θεοδωράκη – Χαρακτήρισε «απόβρασμα» νεκρό blogger | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πρωτοφανής απρέπεια Θεοδωράκη – Χαρακτήρισε «απόβρασμα» νεκρό blogger

Δημοσίευση: 7:48 μ.μ. | 10/10/16

Σε μια προσπάθειά του να χρεώσει στην κυβέρνηση χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι κατά καιρούς επιτίθενται στο Ποτάμι, γράφοντας -κατά τον ίδιο- ανακρίβειες, ο Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε σε μια πρωτοφανή απρέπεια, εμπλέκοντας τον blogger Γαλαξιάρχη ο οποίος σκοτώθηκε πριν από μερικές ημέρες σε τροχαίο

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε συγκεκριμένα ότι συγκεκριμένος blogger –τον οποίο δεν κατονόμασε- έγραφε
διαρκώς κατά του κόμματός του στο twitter και τελικά αποκαλύφθηκε πως ήταν συνεργάτης της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Ο Θεοδωράκης χρησιμοποίησε εν ολίγοις έναν άνθρωπο ο οποίος απεβίωσε πριν από περίπου μια εβδομάδα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση, διερωτώμενος πόσα χρήματα πλήρωνε τον συγκεκριμένο και άλλους οι οποίοι γράφουν κατά του Ποταμιού στο διαδίκτυο.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Γαλαξιάρχη και όσους ο ίδιος πιστεύει ότι πληρώνονται από το Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου για να γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «αποβράσματα».

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει προκαλέσει αντιδράσεις με αποστροφές του στη Βουλή και αντεγκλήσεις με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι σήμερα όμως, ο επικεφαλής του Ποταμιού μας είχε συνηθίσει (όπως άλλωστε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης) να ασκεί αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας υπόδικους. Το να εμπλέξει στην προσπάθειά του να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση έναν άνθρωπο που σκοτώθηκε, εισάγει νέα έθιμα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών