Σήμερα το 3ο Walk for Freedom στη Θεσσαλονίκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Σήμερα το 3ο Walk for Freedom στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 10:51 π.μ. | 15/10/16
simera-to-3o-walk-for-freedom-sti-thessaloniki

Πορεία κατά της εμπορίας ανθρώπων, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εγκλήματος στον κόσμο

Το 3ο Walk for Freedom θα πραγματοποιηθεί σήμερα τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και την Αθήνα  τη Λάρισα, τη Δράμα και σε πολλές άλλες πόλεις συνολικά 40 χωρών.

Πρόκειται για μια πορεία για την ελευθερία κατά της εμπορίας ανθρώπων, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εγκλήματος στον κόσμο. Τα στοιχεία είναι αποστομωτικά, καθώς περισσότεροι από 27 εκατομμύρια άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στη σκλαβιά σε όλο τον κόσμο, ενώ κάθε 30 δευτερόλεπτα, ένας άνθρωπος πέφτει θύμα της σύγχρονης σκλαβιάς.

Η παγκόσμια οργάνωση Α21 διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη σιωπηρή διαμαρτυρία Walk for Freedom, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο αυτό και τη διάδοση του μηνύματος ότι οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση.

Το Περπάτημα για την Ελευθερία στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει σήμερα, Σάββατο, στις 16:00 από την πλατεία Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους στις 15:30 και στις 15:00 όσοι δεν έχουν ήδη εγγραφεί.

Ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει φορώντας μαύρα ρούχα. Καλό είναι αν φορούν το μπλουζάκι της οργάνωσης A21 η πλάτη να μην είναι καλυμμένη, έτσι ώστε να φαίνεται η τηλεφωνική γραμμή για την εμπορία ανθρώπων, 1109.

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών