Στα δικαστήρια στέλνει τον Βασίλη Λεβέντη εταιρία δημοσκοπήσεων | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Στα δικαστήρια στέλνει τον Βασίλη Λεβέντη εταιρία δημοσκοπήσεων

Δημοσίευση: 7:22 μ.μ. | 3/10/16
sta-dikasthria-stelnei-ton-basilh-lebenth-etairia-dhmoskophsewn
Στη Δικαιοσύνη κατά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη προσφεύγει η εταιρία δημοσκοπήσεων Palmos Analysis. Σύμφωνα με ανακοίνωση της
εταιρίας η προσφυγή έρχεται σε συνέχεια δηλώσεων του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι η εν λόγω εταιρία είχε δείξει το κόμμα του «με μηδέν» σε δημοσκόπηση πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, η δημοσκοπική εταιρία χαρακτηρίζει απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές τις δηλώσεις αναφέροντας ότι οι δημοσκοπήσεις της προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς την Ένωση Κεντρώων.

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 “ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ” και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο σταθμό REAL FM (28 και 29/9/2016 αντίστοιχα) ισχυρίστηκε, αφενός, ότι η εταιρία μας ‘’έδειχνε’’ το κόμμα του ‘’με μηδέν’’ στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, και, αφετέρου, ότι η ένδειξη αυτή υπαγορεύτηκε στην εταιρία μας ‘’από την Αθήνα’’.

Οι δηλώσεις αυτές είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές, επειδή ο κ. Λεβέντης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μετρήσεις μας προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα του. Συγχρόνως, πλήττουν βάναυσα την επαγγελματική αξιοπιστία της εταιρίας μας αμφισβητώντας σκόπιμα και αβάσιμα την ανεξαρτησία της και το επιστημονικό κύρος των ερευνών της.

Για τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Λεβέντης θα λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία η εταιρία μας προσφεύγει άμεσα για την προστασία της και την αποκατάσταση κάθε βλάβης της».

Πηγή: koutipandoras.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών