Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Ν. Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Ν. Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες

Δημοσίευση: 9:47 π.μ. | 7/10/16
sthn-epitroph-thesmwn-kai-diafaneias-o-n-pappas-gia-tis-thleoptikes-adeies

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έχει κληθεί σε ακρόαση ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στις 10 το πρωί, μετά από σχετικό αίτημα της αντιπολίτευσης

Ο Νίκος Παππάς καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον έλεγχο που ασκήθηκε στη διαδικασία αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές άδειες και τις συνθήκες διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Καθώς η Νέα Δημοκρατία έχει αναγάγει σε… σημαία της το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν κατακόρυφα, μεταξύ του υπουργού Επικρατείας και κάποιων από τα ιδιαίτερα λαλίστατα μέλη της επιτροπής, όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Μάκης Βορίδης.

Ο τελευταίος, μάλιστα, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, είχε μία χαρακτηριστική στιχομυθία με τον Νίκο Παππά χθες στην Ολομέλεια της Βουλής: «Νίκο, είσαι έτοιμος για αύριο;», φώναξε στον υπουργό Επικρατείας ο Μ. Βορίδης. «Εδώ και μέρες», του απάντησε ο Ν. Παππάς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών της επιτροπής, θα συζητηθεί και το αίτημα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με αντικείμενο την πρόσκληση προσώπων που εμπλέκονται στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών