Στον εισαγγελέα στέλνει τη ΝΔ ο Φάμελλος για έγγραφα που… μυρίζουν φακέλωμα και ρουσφέτι (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Στον εισαγγελέα στέλνει τη ΝΔ ο Φάμελλος για έγγραφα που… μυρίζουν φακέλωμα και ρουσφέτι (βιντεο)

Δημοσίευση: 8:00 μ.μ. | 6/10/16
ston-eisaggelea-stelnei-th-nd-o-famellos-gia-eggrafa-pou-myrizoun-fakelwma-kai-rousfeti-binteo

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εκπροσώπους της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και κομμάτων

 Ο Σ. Φάμελλος παίρνοντας το λόγο ανακοίνωσε πως θα καταθέσει -μεταξύ άλλων- στον εισαγγελέα Διαφθοράς αντίγραφα επίσημων εγγράφων της ΝΔ που μυρίζουν έντονα ρουσφέτι και φακέλωμα.

Συγκεκριμένα, στη Βουλή έφτασαν μέσω fax μία σειρά από έγγραφα που πετάχτηκαν κατά τη μετακόμιση της Νέας Δημοκρατίας από τη Συγγρού στο Μοσχάτο. Τα αντίγραφα επίσημων εγγράφων έφτασαν από την «Πρωτοβουλία Πολιτών – Υπηρεσία στον Πολίτη», με την υπογραφή του προέδρου της εν λόγω Πρωτοβουλίας, Δημήτρη Γεωργακόπουλο.

Όπως καταγγέλεται μέσα σε αυτά εντοπίζονται σημειώματα για διευθετήσεις «αιτημάτων» πολιτών, νομικές εκκρεμότητες της ΝΔ, αιτήματα πολιτών για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον Στρατό, στοιχεία των οικονομικών των γραφείων της ΝΔ καθώς και ένα πολιτικό κείμενο για μετεκλογικά σενάρια.

«Πρόκειται για κανονικό φακέλωμα» σημειώνεται στα από τον κ. Γεωργακόπουλο. Ο κ. Φάμελλος, με ομόφωνη έγκριση της Επιτροπής, θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, στην Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και στη Γενική Γραμματεία Διαφθοράς (η οποία δέχεται καταγγελίες πολιτών) τα έγγραφα, καθώς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

«Οι δικαστικές αρχές οφείλουν να το αξιολογήσουν»τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φυσικά να διαβιβαστούν τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές για κρίση», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ν. Μηταράκης της ΝΔ.Πηγή: koutipandoras.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών