«Σύντροφοι» και φίλοι για χρόνια Θέμος - Λοβέρδος | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

«Σύντροφοι» και φίλοι για χρόνια Θέμος - Λοβέρδος

Δημοσίευση: 3:06 μ.μ. | 18/10/16
syntrofoi-kai-filoi-gia-xronia-themos-loberdos

Καμία σχέση με το ρόλο του εξεταστή δεν διαδραματίζει για άλλη μια φορά στην Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι τον συνδέει μακρά φιλία με τον εκδότη του Πρώτου Θέματος - Δείξε μου το φίλο σου, που λέει και ο σοφός λαός

Αφού έκανε άσχετες αναφορές στην Επιτροπή που εξετάζει τα δάνεια, αναφορικά με το βιβλίου του Ολάντ, είπε να μπει και στο προκείμενο.

«Καλούμε να ρωτήσω έναν άνθρωπο που μας συνδέει μακρά φιλία» είπε αρχικά για τον Θέμο Αναστασιάδη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να απευθύνεται προς τον εκδότη: «κ. Αναστασιάδη… τι να πω…». Εννοώντας προφανώς την οικειότητα που τους συνδέει και που πρέπει να την αφήσουν στην άκρη για να κρατήσουν τους τύπους. Με τον εκδότη να απαντά: «Σύντροφε πες…».

«Να ζητήσει εξαίρεση» ακούστηκε για τον κ. Λοβέρδο από άλλους βουλευτές, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει: «Η ποιότητα του ερωτήματος μου με αποτρέπει για να μην το κάνω».

Στη συνέχεια ξεκίνησε τα γνωστά ερωτήματά του προς τους εξεταζόμενους, που επί της ουσίας αποτελούν «πάσες». «Έχετε κάποια παράλληλη δραστηριότητα;» ρώτησε ο κ. Λοβέρδος, με τον εκδότη να απαντά πως «δεν έχω τίποτα άλλο που να μην έχει σχέση με τον τύπο».

«Χρωστάτε σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία;» επανήθλε… στριμώχνοντας τον καλό του φίλο. Με τον κ. Αναστασιάδη να απαντά πως «το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία ζέση αυτή την εποχή από τα ασφαλιστικά ταμεία για τον Τύπο. Όταν ήρθε το δώρο του Πάσχα και έπρεπε να πληρώσουμε, είπαμε στην τράπεζα να μας δώσουν μία εβδομάδα, η απάντηση ήταν δεν μας ενδιαφέρει για το δώρο των εργαζομένων».

«Επί ποιας κυβέρνησης έγινε αυτό;» επανήλθε ο Λοβέρδος, με τον Αναστασιάδη να απαντά «επί της τωρινής».

LIVE EIKONA: Ο Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια

Πηγή: koutipandoras

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών