Τόσκας: Και εγώ συνταξιούχος είμαι, μην νομίζετε ότι δεν τους συμμερίζομαι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τόσκας: Και εγώ συνταξιούχος είμαι, μην νομίζετε ότι δεν τους συμμερίζομαι

Δημοσίευση: 4:00 μ.μ. | 4/10/16

"Δίκαιη εν πολλοίς η οργή των συνταξιούχων", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σημειώνοντας πως δεν έπρεπε να γίνει ρίψη χημικών

"Δεν έπρεπε να γίνει ρίψη χημικών στους συνταξιούχους χθες, σε μικρή απόσταση από το
Μέγαρο Μαξίμου", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον realfm 97.8.

"Είμαι ξεκάθαρος, δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Βέβαια, και με ώθηση να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους δεν μπόρεσαν", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι δίκαιη εν πολλοίς η οργή των συνταξιούχων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό, τους επετράπη να δουν κάποιο υπουργό, γιατί έλειπε εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός, δεν ήθελαν κι έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια. Σε ό,τι αφορά το δίκιο και εγώ συνταξιούχος είμαι, μην νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων, είμαστε στον έκτο χρόνο κρίσης και μνημονίων. Καταλαβαίνετε, η οργή αυτών των ανθρώπων δίκαιη εν πολλοίς, περισσεύει σε πολλές περιπτώσεις και υπερβαίνονται τα όρια από οποιαδήποτε πλευρά".

Ισχύει από αυτήν τη στιγμή η απαγόρευση χημικών

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Ν. Κακλαμάνη ότι όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη υποβάλλει και την παραίτησή του, ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη σημείωσε:
"Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πόσα δακρυγόνα έπεφταν την εποχή τη δική τους, γιατί έχω μαζί μου τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μιλάνε για γύρω στα 400 φέτος και γύρω στις 4.000 την εποχή τη δική τους".

Και πρόσθεσε: "Ούτε ένα δακρυγόνο δεν είναι καλό, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να μη γίνει άλλη φορά χρήση δακρυγόνων απέναντι σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους, με ό,τι κινδύνους αυτό περικλείει".

Το κυβερνητικό στέλεχος τόνισε ότι η απαγόρευση χρήσης των χημικών ισχύει από σήμερα.
"Και από το χθεσινό λάθος, βγήκαν διδάγματα και πήραμε αποφάσεις. Θα το τηρήσουμε. Από αυτήν τη στιγμή ισχύει αυτό που είπαμε", δήλωσε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών