Τσιρώνης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πουλιέται το νερό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τσιρώνης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πουλιέται το νερό

Δημοσίευση: 11:32 π.μ. | 1/10/16
tsirwnhs-me-kyvernhsh-syriza-den-poylietai-to-nero

"Από τη δική μας κυβέρνηση το νερό δεν θα πουληθεί", τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης - Τι αναφέρει για τα εργασιακά και για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

"Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το νερό ως δημόσιο αγαθό και προχώρησε στις νομοτεχνικές ενέργειες που θα το διασφαλίζουν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως από τη δική μας κυβέρνηση το νερό δεν θα πουληθεί" τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

Υπογραμμίζει πως "δεν υπήρξε καμία κυβερνητική κρίση, οφείλαμε να βρούμε το νομικό πλαίσιο για να σταματήσει η πώληση που είχε υπογραφεί ήδη από την κυβέρνηση Σαμαρά, με την παραχώρηση της ΕΥΔΑΠ, στο ΤΑΙΠΕΔ" και υπενθύμισε ότι "ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή, τάχθηκε υπέρ της πώλησης του νερού".

Ερωτηθείς για την επικείμενη διαπραγμάτευση που εμπεριέχει το "αγκάθι" των εργασιακών, είπε: "Η κάθε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς είναι μια μάχη, αφού σε πολλά πράγματα δεν συγκλίνουμε, ωστόσο πιστεύω ότι με τη σθεναρή θέση της κυβέρνησης μας θα πετύχουμε", υπογράμμισε.

Για την πορεία της οικονομίας και την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, είπε:

"Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση εσόδων πάνω από τους στόχους και αυτό δεν οφείλετε μόνο στην αύξηση του ΦΠΑ αλλά και στις προσπάθειες για την πάταξη της φοροδιαφυγής", ενώ συμπλήρωσε πως η σταθεροποίηση της οικονομίας σε συνδυασμό με την ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας -που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση- θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες για να ενισχυθεί συνολικά η ελληνική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών