Χατζηδάκης: “Όχι” στην τυφλή πόλωση “ναι” στην συνεννόηση | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Χατζηδάκης: “Όχι” στην τυφλή πόλωση “ναι” στην συνεννόηση

Δημοσίευση: 10:40 μ.μ. | 13/10/16
xatzhdakhs-oxi-sthn-tyflh-polwsh-nai-sthn-synennohsh

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας από το βήμα του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της συνεννόησης στα μεγάλα ζητήματα

Υπέρ της συνεννόησης των δύο μεγάλων κομμάτων σε
σημαντικά ζητήματα, όπως η συνταγματική αναθεώρηση, το προσφυγικό και τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως είπε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες η συνεργασία των κομμάτων και ιδιαίτερα των δύο μεγάλων είναι δεδομένη ενώ στην Ελλάδα όχι, εκτός από μερικές αναλαμπές και εξέφρασε την πεποίθηση η προσπάθεια που κάνει η Ν.Δ. προς αυτή την κατεύθυνση να βρει ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην προσκρούσει στην πολιτική της τυφλής πόλωσης.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει πως πάει στην άκρη η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση και είπε χαρακτηριστικά: Εσείς θα συνεχίσετε να θέλετε τη Ν.Δ. στην αντιπολίτευση και εμείς να θέλουμε μια ώρα νωρίτερα εκλογές για να κάνει ο τόπος μια νέα αρχή".

Στην αρχή του χαιρετισμού του ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε με νόημα πως "η παρουσία μου εδώ δεν είναι άσκηση δημοσίων σχέσεων, ούτε προάγγελος οποιασδήποτε πολιτικής εξέλιξης"και επισήμανε ότι είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών