Υπ. Υγείας για ΚΕΕΛΠΝΟ: Το ΣτΕ δεν έκρινε την ουσία, αλλά ένα καθαρά διαδικαστικό ζήτημα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Υπ. Υγείας για ΚΕΕΛΠΝΟ: Το ΣτΕ δεν έκρινε την ουσία, αλλά ένα καθαρά διαδικαστικό ζήτημα

Δημοσίευση: 9:56 π.μ. | 12/10/16
yp-ygeias-gia-keelpno-to-ste-den-ekrine-thn-ousia-alla-ena-kathara-diadikastiko-zhthma

«Το ΣτΕ δεν έκρινε την ουσία και τους λόγους αντικατάστασης του Προέδρου και των δύο μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που προσέφυγαν σε αυτό - Αποφάνθηκε επί του καθαρά τυπικού/ διαδικαστικού ζητήματος και ακριβώς για το λόγο αυτό ανέπεμψε την υπόθεση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας»

Αυτό διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας, αναφορικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική την παύση μελών της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως μάλιστα τονίζει το υπουργείο Υγείας, ήδη, σε συμμόρφωση με το ΣτΕ, «οι προσφεύγοντες έχουν κληθεί αρμοδίως, εντός προθεσμίας πέντε ημερών, να διατυπώσουν εγγράφως τις απόψεις τους αναφορικά με τις πράξεις και τις παραλείψεις που τους αποδόθηκαν».

«Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι οι διαδικαστικές εκκρεμότητες που προέκυψαν λόγω της απόφασης του ΣτΕ αντιμετωπίζονται. Αδιαπραγμάτευτος στόχος του Υπ. Υγείας παραμένει η θεσμική και διαχειριστική εξυγίανση ενός πολύ κρίσιμου για τη Δημόσια Υγεία φορέα όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών