Αγωνία για το τρίχρονο αγοράκι από τη Λάρισα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αγωνία για το τρίχρονο αγοράκι από τη Λάρισα

Δημοσίευση: 10:25 π.μ. | 24/11/16
agonia-gia-to-trichrono-agoraki-apo-ti-larisa

Το διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρισα ήταν χωρίς ρεύμα εδώ και καιρό

Σχεδόν τρία χρόνια είχε να πληρωθεί λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος στο διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά, όπου το πρωί της Τετάρτης
τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένα 3χρονο αγοράκι να βρεθεί αντιμέτωπο με τις φλόγες και να καταλήξει σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η πρώτη διακοπή ρεύματος έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από την αρμόδια Υπηρεσία της ΔΕΗ.

Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου η οποία επειδή είναι σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το onlarisa.gr το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.

Παρέμβαση δικαιοσύνης

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε η τραγωδία που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά στη Λάρισα, εκεί όπου πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο μικρό παιδί το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Στην υπόθεση εμπλέκονται πλέον και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου που έχουν αναλάβει την κοινωνική έρευνα με αντίστοιχη παραγγελία της εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας. Ήδη, κοινωνική λειτουργός των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία φαίνεται πως έχει αρκετές τραγικές πτυχές.

Ωστόσο, άλλες πηγές του onlarissa.gr, σημείωναν πως η μητέρα αν και χωρισμένη με δύο παιδιά, είχε νυχτερινή εργασία προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά της.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης εξήγησε πως η οικογένεια της μητέρας ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, αν και η ίδια δεν είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια. Ωστόσο, παρέχονταν βοήθεια μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, βοήθεια σε στενό μέλος της οικογένειας.

Τυχερό στην όλη ατυχία, στάθηκε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο είχε φύγει από το σπίτι για το σχολείο, λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών