Άκαρπη η συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Άκαρπη η συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

Δημοσίευση: 10:07 μ.μ. | 11/11/16
akarpi-i-sinantisi-me-tous-ergazomenous-tou-oasth

«Οι κινητοποιήσεις είναι η έσχατη λύση για τους εργαζομένους»

Οι επαφές που έγιναν χτες και σήμερα δεν απέφεραν κάποιο αποτέλεσμα, δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης,
για τις επαφές που είχε - μαζί με εκπροσώπους του Οργανισμού- με στελέχη των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών.

«Ο υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, είναι αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις και αφού δεν μας δέχτηκε να μιλήσουμε, δεν υπάρχει και κανένα νεότερο σχετικά με το μέλλον του οργανισμού και την τύχη τη δική μας» ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης.

Εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το τι μέλλει γενέσθαι, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει κάποια εξέλιξη έστω και μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Πάντως, διαβεβαίωσε ότι την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των εργαζομένων στον οργανισμό, προκειμένου όπως είπε, να αποφασίσουν το πώς θα κινηθούν και αν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Επαναλαμβάνοντας ότι οι κινητοποιήσεις είναι η έσχατη λύση για τους εργαζομένους, ο κ. Τσερμενίδης υπενθύμισε ότι στις 12/11 οι 2.300, εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα είναι απλήρωτοι για δύο μήνες.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών