Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στις 8 Δεκεμβρίου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στις 8 Δεκεμβρίου

Δημοσίευση: 11:40 μ.μ. | 29/11/16
akirononte-i-parastasis-tou-ethnikou-theatrou-stis-8-dekemvriou

Δείτε ποιες δε θα πραγματοποιηθούν

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, λόγω της απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα, ακυρώνονται: η «Δωδέκατη νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στην Κεντρική Σκηνή, το «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη, στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», ο «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ, στην Παιδική Σκηνή, το «Πεδίο βολής» στην Πειραματική Σκηνή και ο «Άνεμος» του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο Rex- Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων της παράστασης «Στέλλας κοιμήσου» στις 8/12 που ματαιώνεται, μπορούν να προσέλθουν και να την παρακολουθήσουν μόνο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, διότι όλες οι επόμενες παραστάσεις είναι ήδη sold out.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός δεκαημέρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210.7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Ίντερνετ.

Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής: Τρίτη 9:00 - 17:00 και από Τετάρτη έως Κυριακή 9:30 - 21:00.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών