Αποδοχή καρτών πληρωμής China UnionPay (CUP) από την Εθνική Τράπεζα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αποδοχή καρτών πληρωμής China UnionPay (CUP) από την Εθνική Τράπεζα

Δημοσίευση: 11:47 π.μ. | 8/11/16
apodoxh-kartwn-plhrwmhs-china-unionpay-cup-apo-thn-ethnikh-trapeza

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε με την υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2016

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για επέκταση και ενίσχυση των υπηρεσιών αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών,
ανακοινώνει την συνεργασία της με την China UnionPay (CUP).

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στους κατόχους καρτών με το διεθνές σήμα China UnionPay να πραγματοποιούν συναλλαγές στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με την Εθνική Τράπεζα εμπόρων, καθώς και στο δίκτυο ΑΤΜ που διατηρεί στην Ελλάδα. Επιπλέον, θα υποστηριχθεί η διενέργεια ανέπαφων συναλλαγών με τις παραπάνω κάρτες, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε με την υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2016 από τους κ.κ. Shi Wenchao, Προέδρου της China UnionPay και Λεωνίδα Φραγκιαδάκη Διευθύνοντα Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας.

Κάρτες πληρωμών με το σήμα της China UnionPay, ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παγκοσμίως, γίνονται σήμερα αποδεκτές σε 160 χώρες και περιοχές, και σε περισσότερες από 36 εκ. επιχειρήσεις και 2 εκ. ΑΤΜ.

Καθώς η Ελλάδα αποτελεί προορισμό με σημαντικό τουριστικό ενδιαφέρον για τους κατόχους των καρτών UnionPay, η ως άνω συμφωνία θα δώσει την δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να ενισχύσουν περαιτέρω τις πωλήσεις τους, ειδικά σε τουριστικές περιοχές της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών