Χειρόφρενο ξανά από την Πέμπτη στον ΟΑΣΘ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Χειρόφρενο ξανά από την Πέμπτη στον ΟΑΣΘ

Δημοσίευση: 1:53 μ.μ. | 14/11/16
chirofreno-xana-apo-tin-pempti-ston-oasth

Οι εργαζόμενοι ζητούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών

Ξεκινάει ξανά η ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ τραβούν χειρόφρενο από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας δεδουλευμένα δύο μηνών, ύψους άνω των έξι εκατ. ευρώ, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης, ο οποίος, τις επόμενες ημέρες, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωποι του ΟΑΣΘ βρέθηκαν στην Αθήνα και είχαν συνομιλίες με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων αλλά, όπως είπε ο κ. Τσερμενίδης «τις τελικές αποφάσεις για την πορεία του ΟΑΣΘ και την τύχη των εργαζομένων τις παίρνει μόνο ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος όμως δεν δέχθηκε να τους δει».

Ο κ. Τσερμενίδης επανέλαβε ότι «ο δρόμος των κινητοποιήσεων είναι η έσχατη λύση» και σημείωσε ότι «κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να καθίσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε και να δώσουμε όλοι μαζί τις οριστικές λύσεις για το θέμα του ΟΑΣΘ»

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών