Διάψευση ΤΧΣ για τα περί πληροφοριών Μιχελή στα μέλη του γενικού συμβουλίου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Διάψευση ΤΧΣ για τα περί πληροφοριών Μιχελή στα μέλη του γενικού συμβουλίου

Δημοσίευση: 11:06 μ.μ. | 23/11/16
diapseysh-txs-gia-ta-peri-plhroforiwn-mixelh-sta-melh-toy-genikou-symvoylioy

Τι ανακοίνωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τα περί ενημέρωσης του προέδρου του στα μέλη του γενικού συμβουλίου για τη συνάντηση με τους θεσμούς

Σε διάψευση σχετικά με τα περί ενημέρωσης του Γεωργίου Μιχελή στα μέλη του γενικού συμβουλίου για τη συνάντηση με τους θεσμούς, προχώρησε την Τετάρτη το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

"Σχετικά με αναφορές στον Τύπο που εμφανίζουν τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Γεώργιο Μιχελή, να ενημερώνει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Θεσμών, «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει εγκαίρως στην περίπτωση που το Ταμείου προβεί σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εθνικής Τράπεζας», το Ταμείο διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια τοποθέτηση.

Η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των Θεσμών και του Ταμείου διενεργήθηκε σε καλό κλίμα και δεν αμφισβητήθηκε η ανεξαρτησία του Ταμείου κατά την λήψη των αποφάσεων του.

Διευκρινίζεται επίσης ότι οποιαδήποτε επιπρόσθετη αναφορά και σχόλιο γίνεται για το εν λόγω θέμα από ανώνυμες πηγές οι οποίες μπορεί να μεταφέρουν προσωπικές απόψεις ή και θέσεις τρίτων, δεν αντανακλούν τη θέση του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου", αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΧΣ.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών