Δωρεά 8 τόνων πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία του Ηρακλείου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Δωρεά 8 τόνων πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία του Ηρακλείου

Δημοσίευση: 12:07 π.μ. | 16/11/16
dorea-8-tonon-petreleou-thermansis-se-scholia-tou-irakliou

Θα καλυφθούν και οι ανάγκες κοινωνικών δομών

Δωρεά 8.700 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και των κοινωνικών δομών του δήμου Μαλεβιζίου πρόσφερε η εταιρεία ΕΚΟ
ανταποκρινόμενη στο αίτημα δωρεάς της δημοτικής αρχής που θα καλύψει μέρος των αναγκών των σχολείων, των παιδικών σταθμών, των ΚΑΠΗ, των ΚΗΦΗ και των ΚΔΑΠ του Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υποδέχθηκε στο δημαρχείο τον επικεφαλής των εγκαταστάσεων Κρήτης της εταιρείας ΕΚΟ Στέφανο Γρηγοράκη και τον επικεφαλής των πωλήσεων λιανικής Κρήτης Μάνο Σταυρακάκη και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική αυτή δωρεά.

«Οι συνεργασίες της Δημοτικής Αρχής με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας - και όχι μόνο - ήταν και παραμένουν καθοριστικές για την εύρυθμη λειτουργία των δομών μας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Παράλληλα επισήμανε πως μέσα από αυτές τις συνεργασίες, εκτός του ότι βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, αναπτύσσουμε και ένα ισχυρό κύμα αλληλεγγύης, όπου οι εταιρείες που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προσφέρουν και ενισχύουν την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται με ανταποδοτικά οφέλη.

Τέλος ο κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε δημόσια την εταιρεία ΕΚΟ και τα στελέχη της κ.κ. Γρηγοράκη και Σταυρακάκη για «την εξαιρετική προσφορά τους, μια προσφορά που αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τις δικές τους προσωπικές ευαισθησίες», ευχόμενος ακόμη το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών