«Στη ΝΔ θεωρούν τον Ομπάμα μπακαλόγατο που βγάζει το τεφτέρι» σχολιάζει το Μαξίμου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Στη ΝΔ θεωρούν τον Ομπάμα μπακαλόγατο που βγάζει το τεφτέρι» σχολιάζει το Μαξίμου

Δημοσίευση: 10:08 μ.μ. | 16/11/16
dth-nd-thewroun-ton-ompama-mpakalogato-pou-bgazei-to-tefteri-sxoliazei-to-maksimou

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασαν κυβερνητικές πηγές τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με την επίσκεψη Ομπάμα

«Από μηχανής θεοί δεν υπάρχουν» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, με το Μαξίμου να απαντά πως
η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί τον αμερικανό Πρόεδρο… μπακαλόγατο.

«Πιθανόν, στη ΝΔ να θεωρούν τον Αμερικανό Πρόεδρο σε ρόλο… μπακαλόγατου που βγάζει το τεφτέρι του και σβήνει χρέη ή αλλιώς, τον θεωρούν ψεύτη», σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές, για να σημειώσουν απευθυνόμενοι προς τη ΝΔ: «Εκεί στα γραφεία στην Πειραιώς, να γνωρίζουν ότι και μόνο η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ σε μια χώρα, είναι πολιτική πράξη».

Οι κυβερνητικές πηγές παρατηρούν ότι «ακόμα δεν έφυγε από τη χώρα μας ο πρόεδρος Ομπάμα και η ΝΔ σπεύδει να μιλήσει απαξιωτικά για τις πρωτοβουλίες Ομπάμα για το χρέος», παραπέμποντας ως προς αυτό σε χαρακτηριστική αποστροφή στελέχους της ΝΔ ότι «και οι Δημοκρατικοί να κέρδιζαν στις εκλογές, ο Ομπάμα δεν πρόκειται να ρυθμίσει και να λύσει το χρέος».

«Τελικά η κυβέρνηση δεν έχει την αντιπολίτευση που της ταιριάζει. Αδυνατεί να αρθρώσει σοβαρό πολιτικό λόγο, περιορίζεται στο να ζητά συνεχώς εκλογές, ενώ σήμερα προσπαθεί να μειώσει την αξία της επίσκεψης Ομπάμα» αναφέρουν.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, η ηγεσία της ΝΔ «εγκλωβισμένη στη γραμμή των Σαμαρά-Βενιζέλου για το χρέος, που το θεωρούσαν βιώσιμο!», δεν μπορεί να καταλάβει ότι «το χρέος είναι το κλειδί της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, όπως είπε και ο Αμερικανός Πρόεδρος».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών