Εκπρόσωπος Τύπου ΑΝΕΛ: Οι υποσχέσεις Μητσοτάκη είναι κάλπικες και οι δεσμεύσεις του κούφιες | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Εκπρόσωπος Τύπου ΑΝΕΛ: Οι υποσχέσεις Μητσοτάκη είναι κάλπικες και οι δεσμεύσεις του κούφιες

Δημοσίευση: 1:24 μ.μ. | 26/11/16
ekproswpos-typou-anel-oi-yposxeseis-mhtsotakh-einai-kalpikes-kai-oi-desmeuseis-tou-koufies

Σε δήλωση προέβη η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου σχολιάζοντας τα όσα είπε στην Ήπειρο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης:

 «Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε καθαρά με τα όσα είπε από την Ήπειρο ότι τα σενάρια για εκλογές εκπορεύονται από τον ίδιο και τους δικούς του κύκλους και αντανακλούν τις προσωπικές επιδιώξεις του,

που δεν είναι άλλες από το να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και να μην υπάρξει οριστική λύση στο κυρίαρχο θέμα του χρέους. Για τους ίδιους λόγους, τα σενάρια περί τέταρτου μνημονίου τα υπαγορεύει η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη.

Θα ήταν όμως πραγματικά επωφελές για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης αντί να κοιτάζει τις μικροκομματικές του σκοπιμότητες, να απευθυνθεί στους ομοτράπεζούς τους στο Ε.Λ.Κ για να αντιταχθούν στις αγκυλώσεις και τις ιδεοληπτικές εμμονές του κ. Σόιμπλε σχετικά με το κρίσιμο για την πατρίδα μας ζήτημα του χρέους.

Σε ό,τι αφορά το υποτιθέμενο «οικονομικό πρόγραμμά» του, αν και μιλά για μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις, τηρεί προκλητικά σιγήν ιχθύος για το ποιες δραστικές περικοπές δαπανών εννοεί. Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει από τον ελληνικό λαό ότι το πρόγραμμά του περιλαμβάνει οριζόντιες περικοπές σε μισθούς, σε συντάξεις και ομαδικές απολύσεις. Οι υποσχέσεις που δίνει είναι κάλπικες και οι… δεσμεύσεις του κούφιες».

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών