Έντονη χιονόπτωση μέσα στον Βόλο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έντονη χιονόπτωση μέσα στον Βόλο

Δημοσίευση: 10:05 π.μ. | 30/11/16
entoni-chionoptosi-mesa-ston-volo

Οι δρόμοι είναι ανοικτοί, όμως όσοι κινηθούν στον ορεινό όγκο, χρειάζονται οπωσδήποτε τις αντιολισθητικές

Χιονόπτωση και … χιονόστρωση ακόμη και μέσα στην πόλη του Βόλου, κυρίως στις βόρειες συνοικίες επιφύλαξε ο καιρός από σήμερα τα ξημερώματα στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο magnesianews.gr η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη «χιόνι έχουμε σε όλο τον ορεινό όγκο του Πηλίου, από Ζαγορά προς Χάνια μέχρι και τον Περιφερειακό του Βόλου. Ωστόσο, όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί, όμως όσοι κινηθούν στον ορεινό όγκο, χρειάζονται οπωσδήποτε τις αντιολισθητικές (μέσω Χανίων και όχι από Τσαγκαράδα)».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τις 4 περίπου τα ξημερώματα, η ένταση του χιονιά στη Μαγνησία, έγινε μεγαλύτερη, οπότε και ξεκίνησε πιο δυνατά, να χιονίζει και μέσα στην πόλη.

Στην Όθρυ χιονίζει αλλά χωρίς προβλήματα, ενώ από Κανάλια προς Κεραμίδι υπάρχει επίσης χιονόπτωση, όπου το χιόνι στο Κεραμίδι, έφθασε τα δέκα εκατοστά.

Όπως τόνισε η αρμόδια αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κα Βιολέττα Καντόλα, στα όρια του Δ. Βόλου, δεν αντιμετωπίζονται προς το παρόν προβλήματα, ωστόσο ο μηχανισμός, παραμένει σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με την ίδια, έγινε ρίψη αλατόνερου στην Κουκουράβα, ενώ έγινε έλεγχος βατότητας στις οδούς Κ. Καρτάλη και Ιωλκού.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, δεν ταξιδεύουν όπως και χθες άλλωστε, λόγω των δυνατών ανέμων, το πλοίο και το υδροπτέρυγο, ενώ για νεότερες πληροφορίες, όσοι επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με το 24213-53800.

Από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όπως έγινε γνωστό, δεν πραγματοποιήθηκαν δρομολόγια για Πορταριά, Μακρινίτσα, Δράκεια, Άγιο Λαυρέντιο, Πινακάτες, Άγιο Γεώργιο). Κανονικά πραγματοποιήθηκαν από τον κάτω κλάδο τα δρομολόγια προς Άγιο Βλάσιο, Βυζίτσα, Μηλιές, Ζαγορά, αλλά και προς την Όθρυ.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών