Ηλεία: Φυλάκιση τριών ετών και πρόστιμο 150 χιλ. ευρώ σε 60χρονο για παιδική πορν ογραφία | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ηλεία: Φυλάκιση τριών ετών και πρόστιμο 150 χιλ. ευρώ σε 60χρονο για παιδική πορν ογραφία

Δημοσίευση: 11:39 π.μ. | 11/11/16
filakisi-trion-eton-ke-prostimo-150-chil-evro-se-60chrono-gia-pediki-pornografia

Η υπόθεση εκδικάσθηκε τέσσερα χρόνια μετά, στις Δικαστικές αίθουσες του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας

Χρηματική ποινή χωρίς προηγούμενο επέβαλλε χθες το μεσημέρι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας,
σε υπόθεση παιδικής πορ νογραφίας που απασχόλησε το έτος 2012, την κοινωνία του Πύργου, με κατηγορούμενο έναν 60χρονο άνδρα από την ευρύτερη περιοχή.

Η ποινή που επέβαλε το Δικαστήριο χθες για την συγκεκριμένη υπόθεση, είναι τρία χρόνια με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 150 χιλ. ευρώ, απόφαση «καταπέλτης», τουλάχιστο ως προς το κομμάτι της χρηματικής ποινής, πάνω στην οποία ήδη ασκήθηκε έφεση.

Η υπόθεση, που εκδικάσθηκε τέσσερα χρόνια μετά, στις Δικαστικές αίθουσες του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, αφορά, την διαπίστωση από τις διωκτικές αρχές, πως ο 60χρονος που κατηγορείται για το αδίκημα της παιδικής πορ νογραφίας, είχε κατεβάσει αρχεία – φωτογραφίες – με πορν ογραφικό υλικό ανηλίκων στον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του και είχε συλληφθεί τότε από τους αστυνομικούς. Στα ίχνη του αδικήματος, είχε φτάσει ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα, σύμφωνα με πηγές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί για την καταπολέμηση της πορν ογραφίας ανηλίκων.

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών