Γεννήματα: Επιστρέφει κάθε μέρα ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Γεννήματα: Επιστρέφει κάθε μέρα ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση: 1:53 μ.μ. | 8/11/16
gennhmata-epistrefei-kathe-mera-o-kosmos-toy-pasok

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά, έχοντας πολλές επαφές με τοπικά στελέχη και την κοινωνία 

Στις εκδηλώσεις της 150ής επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας θα συμμετέχει και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία βρίσκεται ήδη στο Ρέθυμνο.

"Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί καταρχήν θέλουμε να τιμήσουμε τους αγώνες και τις θυσίες του Κρητικού λαού, που πάντα, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης για Δημοκρατία και για Ελευθερία. Το σημερινό μήνυμα είναι ότι περισσότερο από ποτέ η χώρα μας χρειάζεται ομοψυχία, χρειάζεται Εθνική Συνεννόηση, χρειάζεται Εθνική Γραμμή για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας τα μνημόνια, την κρίση, τα αδιέξοδα για να σταματήσει να ταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός χωρίς ελπίδα και χωρίς προοπτική.

Έχουμε υποχρέωση οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνεννοηθούμε γύρω από ένα Εθνικό Σχέδιο παραγωγικής και οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας. Η λύση που θέλουμε για το τόπο μας δεν θα έρθει από τον ουρανό, θα τη δημιουργήσουμε εμείς, αυτός είναι ο στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Για αυτό ζητάμε την ενίσχυση μας, για αυτό έχουμε ξεκινήσει αυτό το οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα και μέσα από αυτή τη πορεία ξανασυναντιόμαστε με τους ανθρώπους που στηρίξαμε και μας στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για τις πραγματικές μας προθέσεις, για τις επιλογές μας. Απομακρυνθήκαμε από αυτούς τους ανθρώπους μπροστά στα τεράστια αμείλικτα διλήμματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε για την πορεία της χώρας.

Τώρα όμως, είναι η στιγμή να ξαναμιλήσουμε, να ξαναχτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και αλληλεγγύης γιατί η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη ξέρει και μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση. Είναι η Παράταξη που κάθε φορά που κυβέρνησε κατάφερε να ενώσει τον ελληνικό λαό και αυτό που σήμερα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ είναι να ενώσουμε τη διχασμένη Ελλάδα, όχι άλλος πόλεμος μεταξύ μας, όχι άλλη πόλωση, όχι άλλος διχασμός. Αυτό το τεχνητό δίπολο που προσπαθούν να στήσουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις για την πατρίδα μας, για την ελληνική οικογένεια, για τη νέα γενιά. Για αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην κοινωνία σήμερα, και αύριο στη Βουλή, για να μπορέσουμε να επιβάλουμε την Εθνική Γραμμή.

Η Παράταξη μόνο θα κερδίζει από εδώ και πέρα και μαζί της και η Ελλάδα" είπε σε δήλωσή της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ σε ερώτηση αν ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στην παράταξη δίνοντας της ξανά μεγαλύτερα ποσοστά η κα.Γεννηματά απάντησε "επιστρέφει κάθε μέρα, ο κόσμος στο ΠΑΣΟΚ, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εδώ στην Κρήτη. Σήμερα εδώ, είναι όλο το ΠΑΣΟΚ του Ρεθύμνου και οι παλαιότερες γενιές αλλά και νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι δυναμικοί, αποφασισμένοι να συμβάλουν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ενότητα, αλλά και την ενδυνάμωση της Παράταξης για να δώσουμε λύση, γιατί εμείς ξέρουμε να δίνουμε λύσεις στο τόπο" ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών