Η Νέα Δημοκρατία θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, λέει ο Μητσοτάκης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η Νέα Δημοκρατία θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, λέει ο Μητσοτάκης

Δημοσίευση: 8:32 μ.μ. | 26/11/16
h-nea-dhmokratia-tha-bgalei-th-xwra-apo-thn-krish-leei-o-mhtsotakhs

Παρά το γεγονός ότι ήταν το ένα από τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τα χρόνια πριν και κατά τη διάρκεια της κρίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνει ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτή που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση

«Η νέα κυβέρνηση της χώρας θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζουν κάποιοι και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ από τα Ιωάννινα, κάνοντας λόγο για «Εθνική Ελλάδος».

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμο στα γραφεία της Μητροπόλεως. Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων είπε: «Γνωριζόμαστε από την Αθήνα. Μας βοηθούσε πάρα πολύ στον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι ένας από τους ελπιδοφόρους ανθρώπους για την πατρίδα».

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Η πολιτεία πρέπει να στηρίζει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, η οποία έχει τη δυνατότητα να βοηθά στα οξύτατα κοινωνικά προβλήματα».

«Από το δικό μου στόμα ψέματα δεν θα ακούσετε. Θα δεσμευτούμε για 10, θα γίνουν και τα 10. Θα πούμε λίγα, θα γίνουν όλα. Συμφωνία Αλήθειας προτείνω στους Έλληνες. Και αυτό που λέω, το εννοώ» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίζοντας υποσχέθηκε μειώσεις φόρων που «θα ωφελήσουν πρωτίστως την μέση ελληνική οικογένεια. Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα ανακουφίσει κυρίως τους μικρούς επαγγελματίες, τις μικρές επιχειρήσεις. Οι νέες επενδύσεις θα δημιουργήσουν δουλειές και προοπτική για τα νέα παιδιά, που σήμερα φεύγουν από την πατρίδα μας και αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό».

Τέλος είπε πως «Η πρότασή μας δεν είναι μια κομματική διακήρυξη. Είναι ένα νέο εθνικό αφήγημα. Ένα νέο πατριωτικό όραμα για να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά δυνατή και περήφανη».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών