Ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου στην Θεσσαλονίκη για το Black Friday | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου στην Θεσσαλονίκη για το Black Friday

Δημοσίευση: 3:40 μ.μ. | 25/11/16
ikanopiisi-apo-tin-antapokrisi-tou-kosmou-stin-thessaloniki-gia-to-black-friday

«Περιμένουμε να δούμε αν ο κόσμος θα φύγει σήμερα ευχαριστημένος ή προβληματισμένος»

Πολύς είναι ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Μαύρης Παρασκευής» σήμερα και κατέβηκε στην αγορά
της Θεσσαλονίκης για να επισκεφθεί τα καταστήματα. «Περιμένουμε να δούμε αν ο κόσμος θα φύγει σήμερα ευχαριστημένος ή προβληματισμένος. Αυτό θα φανεί από τις εκτιμήσεις του κόσμου για το ποσοστό των εκπτώσεων, γιατί εκπτώσεις της τάξης του 10 ή 20% δεν παραπέμπουν στο θεσμό της «Black Friday», όπως συναντάται στο εξωτερικό, εκεί όπου οι τιμές τέτοια μέρα είναι πράγματι εξευτελιστικές», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης επισημαίνει ότι πράγματι σε κάποια καταστήματα υπήρξε συνωστισμός και σχολιάζει ότι «ο κόσμος ψάχνει τις ευκαιρίες γιατί δεν φτάνουν τα χρήματά του». Το ζητούμενο, όμως, όπως σημειώνει, είναι να μείνει ικανοποιημένος και ο καταναλωτής αλλά να υπάρξει ικανοποίηση και στην αγορά από τον αυξημένο τζίρο. Σε κάθε περίπτωση, η εκτίμηση των αποτελεσμάτων θα γίνει από απόψε καθώς και τις επόμενες μέρες. «Είναι πάντως κάτι καινούργιο και το καινούργιο πάντα εντυπωσιάζει. Ο κόσμος επισκέπτεται σήμερα τα καταστήματα με την ελπίδα της "Black Friday" του εξωτερικού», προσθέτει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Απευθυνόμενος στους καταναλωτές τους συνιστά να προσέχουν τις τιμές, ενώ γενικά αναφέρει ότι δεν έχουν σημειωθεί «παρατράγουδα» και εκτιμά ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων δεν επιθυμεί να κοροϊδέψει τον πελάτη, με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια που επιβεβαιώνουν τον κανόνα».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών